Elzenga TweewielersElzenga Tweewielers - uw Fietsenzaak in de regio Veendam

Bij Elzenga tweewielers kunt u terecht voor een compleet en gevarieerd aanbod op het gebied van tweewielers. Van stadsfiets tot hybride fiets, van een aantrekkelijk geprijsde ATB tot een voordelige kinderfiets, bij fietsenwinkel Elzenga Tweewielers Muntendam bent u altijd aan het juiste adres. Wij zijn officieel Gazelle, Sparta dealer. Ook voor elektrische fietsen staan wij voor u klaar en nemen we regelmatig deel aan seminairs om op de hoogte te blijven.

Kinderfiets of stadsfiets kopen?

Elzenga tweewielers uw fietsenzaak in de regio Muntendam, Hoogezand, Veendam en Groningen! Erkend Gazelle leverancier. Daarnaast levert Elzenga Tweewielers eveneens fietsen van Haro, BMX, Victoria, Burgers, Rivel, Vogue, Hollandia, Sparta, Batavus, Bergamont, Loekie en meer.

  • Bent u van plan een Bergamont ATB of bijvoorbeeld SCOTT ATB te kopen in Groningen? Bekijk hier ons assortiment!
  • Kinderfiets aanbieding in de regio Veendam? Neem voor ons complete, attractief geprijsde aanbod contact op via 06-54327745. Of neem een kijkje in ons online aanbod
  • Bent u op zoek naar een goede aanbieding voor een stadsfiets, electrische fiets of hybride fiets? Elzenga tweewielers beschikt over vakspecifieke kennis om u een passend allround advies te bieden. 

Bij de kinderfietsen hebben wij Gazelle en Sparta. Onthoud: een merkfiets hoeft echt niet duurder te zijn dan een B-merk, kijk en vergelijk. Een GAZELLE kinderfiets 12.5" vanaf €159,00 en een Gazelle Esprit Urban €399,00. 


BMX fietsenzaak Groningen

Elzenga Tweewielers is uw liefhebber en BMX specialist! Ook voor BMX fietsen en onderdelen hiervoor kunt u bij ons terecht.

Wij hebben niet alléén een winkel, maar ook een allround werkplaats, waar wij u graag met raad en daad terzijde staan. Uw fiets laten maken in Muntendam, Veendam of de regio? Ons streven is dat alle reparaties binnen één dag klaar zijn! Uiteraard hebben wij altijd een leenfiets voor u beschikbaar, mocht dit nodig zijn.

 "Fietsenzaak in Veendam en de regio? - Elzenga tweewielers is uw officiële Gazelle dealer in Groningen en daarnaast uw allround fietsenzaak!"